Свежи и уникални идеи за градина на вашия покрив

Навън всичко е зелено и цъфти и вероятно искате вашия балкон или покрив да изглежда свежо и уютно.

Акцентът върху подобряване качеството на живот в градска среда направи тази тема по-актуална от всякога. В много страни по света затревените покриви са съществена част от архитектурата.

Покрива би могъл да се превърне в прекрасно местенце за отдих. Най-важното за добрия вид на покривната градина е подборът на растения. Дизайнът на настилката, декоративното осветление и архитектурните съоръжения имат безспорен принос за цялостното решение на пространството, но живият материал, който расте и се развива, има най-голям дял във визията на градината и с помощта на нашите инструменти за градината можете лесно да декорирате вашата градина.

roof-garden-rooftop-plants-roof-deck-amber-freda-home-garden-design_5082

Какво по подходящо място за вашите цветя от покрива или балкона? Растителността се подбира много внимателно и се съобразява както с местоположението, така и с климатичните условия. Винаги може да се правят смели решения, но никога не бива да се пренебрегва биологията на предпочетените видове.

Има много начини покрива или терасата да ги превърнете в удивителна градина. Изключително удобни за това начинание са палетите, които може да използвате като поставки за саксии като сандъчета. С повече въображение може да превърнете някои евтини и лесно достъпни предмети в невероятно функционална част от вашата градина.

the-surrey-roof-garden-4-580cs060110

Ако не ви допадат палетите винаги може да потърсите идеии в нашия магазин Вулкан 3, където ще може да намерите интересни идеи за вашата градина. Може да украсите с малки саксии, висящи саксии, и сандъчета с любимите цветя. За малък балкон висящите саксии са страхотна идея – не заемат никакво място, а пазят и сянка. Във нашите магазини може да откриете богато разнообразие от стоки за вашата градина на ниски цени.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/partyaffairscom/addon_domains/vulkan3.com/www/root/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Коментарите са забранени.