Идеи за тапети в дома

Търсите идеи за тапети за своя апартамент, но се чудите към какви да се насочите? За да изберете подходящ модел, помислете за това в какво помещение искате да го сложите – малко, голямо, детска стая, спалня, кухня, хол, коридор или тоалетна.

tapet4

Някак неприемливо е в хола да поставите тапет с балони или крокодилчета, нали? След това решете в каква цветова гама да бъде тапетът. Съобразете го с цялостното обзавеждане в помещението и материите в него. Определете дали да бъде в цвят, с който ще акцентирате, дали да бъде с вертикални линии за придаване на височина и така нататък.

 

tapet5

 

Надяваме се, че с тези идеи за тапети, ще успеете да поканите в дома си стила и настроението, от което имате нужда. Изберете такъв, който отговаря най-добре на индивидуалността ви и личното разбиране за естетика. Тапетите с флорални мотиви винаги са успявали да внесат доза романтика и изтънченост. Обикновено се използват в спални помещения. Често ги виждаме в стаи, обзаведени във френски стил, но не само в тях. С помощта на снимките, които сме подбрали, изборът на идеалния тапет ще стане доста по-лесен.

tapet2tapet3

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/partyaffairscom/addon_domains/vulkan3.com/www/root/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Коментарите са забранени.